+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Elegance Reviews

Hotel ratings

93%
Perfect

by 57 reviews

  • Staff

    94%
  • Cleanliness

    97%
  • Equipment

    93%
  • Comfort

    94%
  • Value for money

    89%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with young children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

mature couple, 9.12.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Recepční byla na baru a na recepci byla cedule přijdu hned. Čekali jsme a potom jsem musel jít recepční hledat po hotelu a ona nám řekla, že je v práci 15 hodin a musí se projít! Stačilo by napsat, kde ji najdeme a nikoliv takto opouštět pracoviště.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Daniel Kolivoška

mature couple, 27.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Snad jen chybějící věšáky na župany v pokoji a kopelně :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza Ptáčková

group of friends, 13.11.2017

Zlínský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Úžasný wellness víkend v Hotelu Elegance. - milý a ochotný personál hotelu, restaurace i wellnesu - skvělý gurmánský zážitek nejen při konzumaci Svatomartinského menu Dámská jízda se skutečně vydařila, hotel na 100% doporučuji a určitě se zde vrátím.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Jerge

single traveler, 13.11.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Již po několikáte a opět naprostá spokojenost :-) Vřele doporučuji

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Marie Drábková

single traveler, 6.11.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • krásné vybavení pokojů i celého hotelu střešní terasa krásná,moderní restaurace a dobré jídlo v balíčku dámská jízda senzační procedúry

  • špatně nám hrála TV v bazénku hotelu plno a velmi živo

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Doležalová Jana

group of friends, 6.11.2017

Olomoucký kraj

  • Overall rating
82 %
  • Krásné a čisté ubytování,masáže a sauna.

  • V nabídce je uvedena polopenze,ale nám až při příjezdu bylo řečeno,že večeři máme do 150 korun a zbytek si musíme doplatit,v jídelním lístku malý počet jídel v této ceně,takže je jasné,že každý host si nemůže objednat večeři v této ceně,a pro děti žádný výběr.Ještě jsme se stím nesetkaly.Bylo by vhodné to v nabídce uvést!!!V noci neskutečný hluk z vedlejší diskotéky.

Personál
9
Služby
5
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Nina Hanzelková

mature couple, 6.11.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina

group of friends, 8.10.2017

Hradec Králové Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Krásný hotel v klidné části centra města. Perfektní čistota, krásná restaurace a velmi příjemný wellnes.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 2.10.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Hluk z disco klubu do ranních hodin.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Halaxova Petra

mature couple, 2.10.2017

Olomoucký kraj

  • Overall rating
100 %
  • Pobyt se nám moc líbil,čistota,ochota personálu,wellnes super,jídlo výborný i děti si užijí bazénu a herny,kousek do města i muzea,

  • Jediné co nám vadilo byl hluk z ulice až do ranních hodin :-(

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Rastislav

group of friends, 26.9.2017

Rbk Slovensko

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel Čupr

single traveler, 27.8.2017

Čeština

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 22.8.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Marcela Rauch

mature couple, 21.8.2017

Dorfen Německo

  • Overall rating
92 %
  • Vybaveni pokoju, cistota, snidane

  • Nocni hluk z ulice a restauraci.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Kateřina Šrámková

group of friends, 10.8.2017

Plzeňský kraj

  • Overall rating
100 %
  • luxusní vybavení hotelu, pokoje čistota velice milý a vstřícný personál wellness a sportoviště přímo v hotelu - příjemné, čisté vynikající kuchyně - vždy jsme si pochutnali skvělá poloha hotelu Neskutečně jsme si pobyt užili a určitě se rádi vrátíme. Děkujeme

  • Byla uvedená polopenze. Až na místě jsme zjistili, že na večeři každé osobě přispějí 150 Kč a zbytek ceny jídla si musíme doplatit. Nijak nás to nezruinovalo, ale bylo by dobré tuhle informaci mít předem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marek Wiecek

mature couple, 31.7.2017

Jihomoravský kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Antonín Zelenka

mature couple, 18.7.2017

Pardubický kraj

  • Overall rating
100 %
  • Celkový pocit z pobytu je maximální spokojenost.Vybavení apartmánu a čistota na velmi vysoké úrovni.Příjemný personál a moc dobré jídlo.Masáže a privátní wellness jen potvrdily celkový příjemný dojem z pobytu.

  • Jak zde již někdo psal,nelíbylo se mi,že jsem musel odjet.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 4.7.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Radovan Fron

mature couple, 5.6.2017

Moravskoslezský kraj

  • Overall rating
100 %
  • Vše prvotřídní. Navštívil jsem s manželkou již mnoho wellness pobytů a tento patří na absolutní vrchol. Skvělé ubytování, služby i jídlo. Pro mě osobně je rozdíl mezi špičkovým hotelem, a hotelem, který si na špičkový jen hraje v kvalitě záchodového papíru a kvalitě džusu a kávy na snídani (spousta hotelů džus ředí a kávu mají obyčejnou překapávanou), zde bylo vše v nejlepším pořádku.

  • malé potíže s televizními programy (dle recenzí nejsme sami), ale nejeli jsme na pobyt sledovat TV, takže nám to ani nevadilo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš Jerge

single traveler, 24.4.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • - profesionalita - čistota - luxus - nic není jen jako, ale skutečné - vybavenost pokoje od skleniček na víno atd...

  • - nelíbilo se mi, že jsem musel odjet :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.